top of page
  • Foto van schrijverRedactie

Podcast: De watersector moet sneller, wendbaarder, inclusiever en diverser


Nederland is in transitie. Energie, klimaat, zorg, milieu, bestaanszekerheid, arbeidsmarkt. Op alle fronten moet fors geïnvesteerd worden. En dus zijn ook de waterbedrijven in transitie. Wat betekent dat voor het HR beleid en dus ook voor het cao overleg? Daarover gaan we in gesprek met Georgette Radelaar, manager HR bij Dunea en voorzitter van het Strategisch HR Overleg dat de cao tafel van advies voorziet.


De Cao Drinkwaterpodcast met Georgette Radelaar luister je onderweg op Spotify en de andere bekende podcast apps, of gewoon op onze podcastpagina.Cao-enquête Vitaliteit, Duurzaamheid en Flexibiliteit

Onlangs heeft Jong Dunea een uitvraag gedaan bij haar achterban wat zij belangrijk vindt in een cao. Hieruit kwam naar voren dat zij onderwerpen als vitaliteit en gezondheid, duurzaamheid en flexibele verlofregelingen belangrijk vinden. Om te onderzoeken of deze onderwerpen onder een bredere groep medewerkers binnen de drinkwatersector leven, heeft de jongerenorganisatie een landelijke enquete uitgezet. Wil jij hem ook invullen? Het kost je slechts een paar minuten van je tijd. De resultaten van deze enquête worden op 6 november a.s. gedeeld met de onderhandelaars.

Om de enquête in te kunnen vullen dien je je eenmalig aan te melden op deze website. Geregistreerde gebruikers kunnen ook reageren op nieuwsartikelen.

1 opmerking

1 Comment

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Nederland is in transitie maar Jan met de Pet kan niet meedoen.

Door de voorgaande snelle stijging van de inflatie en energiekosten, en de onvoldoende compensatie vanuit de werkgevers zowel de vorige ronde als wel de huidige voorstellen is het onmogelijk geworden voor Jan met de Pet om met de transitie mee te doen.

Overal om hem heen ziet hij de elektrische auto's en zonnepanelen verschijnen, watertandend zou ook hij willen meedoen.

Met het milieu en klimaat doet hij wel mee, want met de stijgende energieprijzen zit Jan in de kou, want van stoken geen sprake.

Like
bottom of page