top of page
Podcast_header.jpeg

Over ons

Wij willen een cao die tot ieders verbeelding spreekt 

Wat is caodrinkwater.nl

Over ons

Caodrinkwater.nl, de Cao Drinkwater Podcast en de Cao Drinkwater Nieuwsbrief zijn het nieuws- en informatieplatform voor alle medewerkers van de 18 waterbedrijven die vallen onder de CAO Waterbedrijven. Het doel van deze nieuwskanalen is om alle medewerkers actief te betrekken bij en te informeren over de inhoud en de totstandkoming van hun cao. We nodigen jou, als medewerker van een van de bij de WWb aangesloten waterbedrijven, dan ook van harte uit om mee te praten. Daarvoor moet je je wel eerst registreren of, als je je al aangemeld hebt, inloggen. Dat kan via de knop 'inloggen' in het menu.

 

Geregistreerde gebruikers kunnen reageren op nieuwsberichten, deelnemen aan enquêtes, zelf ideeën voor de nieuwe cao inbrengen via ons forum 'De Verbeelding' en hun stem uitbrengen op cao-voorstellen en een cao-akkoord.

De redactie

Caodrinkwater.nl, de Cao Drinkwater Podcast en nieuwsbrief zijn een initiatief van de Werkgeversvereniging Waterbedrijven (WWb). De redactie en moderatie worden verzorgd door Banka Media.

logo caodrinkwater.nl

Hoe werken wij?

De totstandkoming van de collectieve arbeidsvoorwaarden overeenkomst is een democratisch proces. Zowel werkgevers als medewerkers hebben hierin een gelijke stem. Dat betekent dat er te allen tijde ruimte en respect dient te zijn voor uiteenlopende wensen, meningen en visies. Discussies en debatten vormen een wezenlijk onderdeel van de totstandkoming van de cao. De WWb en de redactie bieden alle betrokkenen gelijke kansen om hun meningen en zienswijzen naar voren te brengen op caodrinkwater.nl en in de Cao Drinkwater Podcast. De redactie werkt volgens de code voor de journalistiek en deze privacyregels.

Jouw mening telt, dus praat mee!

Alle medewerkers van de waterbedrijven die onder de CAO Waterbedrijven vallen kunnen meepraten over hun cao. Login, be part of the community en praat mee! Heb je een vraag of een klacht? Deponeer ze hier
 

bottom of page