top of page
Erik_Zwiers.jpeg

Over ons

Wij willen een cao die tot ieders verbeelding spreekt 

Wat is caodrinkwater.nl

Over ons

Caodrinkwater.nl, de Cao Drinkwater Podcast en de Cao Drinkwater Nieuwsbrief worden gemaakt op verzoek van de Werkgeversvereniging Waterbedrijven (WWb) door Banka Media.

 

Erik Zwiers, hoofdredacteur & interviewer

Erik is voor alle cao-partijen inmiddels een bekend gezicht. Sind 2020 volgt hij voor jou de ontwikkelingen en onderhandelingen over jouw cao op de voet. Samen met de redactie doet hij daarvan verslag op caodrinkwater.nl, de Cao Drinkwater Podcast en in de Cao Drinkwater Nieuwsbrief.

Erik werkte eerder als buitenlandcorrespondent voor NOS Radio1 Journaal, Vrij Nederland en HP/De Tijd. Voor diverse internationale ondernemingen trad hij op als crisis-communicatie adviseur. Erik wordt regelmatig gevraagd als bruggenbouwer in diverse maatschappelijke debatten. 

logo.png

Voor wie werken wij?

Caodrinkwater.nl, de Cao Drinkwater Podcast en de Cao Drinkwater Nieuwsbrief zijn het nieuws- en informatieplatform voor alle medewerkers van de 18 waterbedrijven die vallen onder de CAO Waterbedrijven. Het doel van deze nieuwskanalen is om alle medewerkers actief te betrekken bij en te informeren over de inhoud en de totstandkoming van hun cao. Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws, meld je dan hier aan voor de Cao Drinkwater Nieuwsbrief.

Hoe werken wij?

De totstandkoming van de collectieve arbeidsvoorwaarden overeenkomst is een democratisch proces. Zowel werkgevers als medewerkers hebben hierin een gelijke stem. Dat betekent dat er te allen tijde ruimte en respect dient te zijn voor uiteenlopende wensen, meningen en visies. Discussies en debatten vormen een wezenlijk onderdeel van de totstandkoming van de cao. De WWb en de redactie bieden alle betrokkenen gelijke kansen om hun meningen en zienswijzen naar voren te brengen op caodrinkwater.nl en in de Cao Drinkwater Podcast . De redactie werkt volgens de code voor de journalistiek.

Jouw mening telt, dus praat mee!

Alle medewerkers van de waterbedrijven die onder de CAO Waterbedrijven vallen kunnen meepraten over hun cao. Kijk hier waar en hoe jij kan meepraten.  

bottom of page