top of page

Onderhandelaarsresultaat nieuwe caoWerkgevers en vakbonden hebben op 29-11-2023 een onderhandelaarsresultaat voor een nieuwe cao bereikt. Dit onderhandelaarsresultaat zal nog door de vakbonden aan hun leden ter stemming worden voorgelegd. De werkgevers zullen dit onderhandelingsresultaat aan de leden van de WWb ter stemming voorleggen.


Zodra de achterbannen van de vakbonden en de werkgevers met de inhoud van dit onderhandelingsresultaat hebben ingestemd, is de nieuwe cao een feit.

WWb onderhandelaarsresultaat 29-11-2023 DEF
.pdf
Download PDF • 222KB

8 opmerkingen

8 коментарів

Оцінка: 0 з 5 зірок.
Ще немає оцінок

Додайте оцінку

ik kan niet geloven dat mensen voor hebben gestemd met een inflatie van 14 % waarbij de bedrijven (wavin) zorg en onderwijs 10 tot 11 procent erbij krijgen. dat vind ik niet raar maar dat vind ik heeel vreemd !

Вподобати

Ik begrijp niet dat mensen voor hebben gestemd. Wat ik ook niet begrijp is dat ik in een reactie onder een bericht van 11 dagen oud moet lezen dat het CAO voorstel akkoord is. Vreemd en teleurstellend.

Вподобати

Er is witte rook! Leden van CNV en FNV hebben tot afgelopen middernacht kunnen stemmen en zij hebben voor het resultaat gestemd. We hebben dus een nieuwe cao! Gefeliciteerd.

Вподобати
Коментар для:

Bijzonder, ik ben lid van de FNV en mij is niets gevraagd en ook niet bekend gemaakt waar ik kon stemmen. de 2900 mensen die de petitie hebben getekend worden volgens mij op deze manier niet gehoord.

Вподобати

Beste mensen, is er witte rook? De komende dagen zal FNV webinars over het resultaat organiseren. Je vind de link op fnv.nl/drinkwater. Praat 6 dec om 12.00uur of 7 dec om 19.00 met je collega's via de link op deze site. Feel free, wees welkom!

Вподобати
Коментар для:

Wat mij betreft geen witte rook, vind het bod in vergelijking met andere CAO mager te noemen.

Вподобати

Gaat die 50 euro nu om een bruto of netto bedrag ? is niet duidelijk uit de tekst.

Daarnaast weinig ruimte voor onderhandelingen zo te merken.

Vind het allemaal maar magertjes zeker gezien de achterstand die we vorige jaar zijn opgelopen.


Вподобати
Коментар для:

Hallo Roel, dank voor je vraag! Het gaat om 50 euro bruto.

Вподобати
bottom of page